Info i rezervacije:  099 8026 458         e-mail:info@hakunamatata.com.hr


torta130

 

 

  • likovi od modeling balona
  • image
  • veliki izbor povoljnih torti
  • Šampanjac na poklon
  • CD Hakuna Matata na  poklon
  • Hakuna Matata face painting
Previous Next
pohvalnica  
Hvala, Laura! :)  
Rođendanske proslave organiziramo tokom cijelog tjedna kao i vikendom i to u trajanju od 2, 2,5 ili 3 sata. Vi najbolje poznajete svoje dijete, pa samim tim možete i procijeniti koja bi mu varijanta bolje odgovarala. Za igru, glazbu i dobro raspoloženje zaduženi su naša teta Jasna i striček Darko, koji  znaju pregršt igara u kojima će zasigurno svi uživati. Osim raznoraznih sportskih igara (utrka, preskakanja prepreka, potezanja konopa, borbe na gredi, nogometa, košarke, stolnog nogometa, zraćnog hockey-a...), tu su i mozgalice kao što je igra asocijacija, pa igra memorije, pantomima... uz koje obavezno dolaze salve smijeha i vriske. Sve igre su primjerene dobi naših slavljenika.
U ovu sezonu ulazimo i s nekim novitetima kao što su nove igračke, igre... Posebno ističemo igre u kojima smo uveli elemente učenja i razvijanja logike, npr. matematička utrka gdje uz puno trčanja za pobjedu treba riješiti i poneki matematički zadatak.
 No, ako je neko dijete malo sramežljivije ili jednostavno ne želi taj čas sudjelovati u grupnim igrama, ni to nije problem. Imamo kutak s puno raznih zanimljivih igračaka, među kojima će sigurno naći ponešto za sebe, te se poigrati. Naša  je ideja da svako dijete mora uživati i veseliti se onako kako njemu odgovara, bez obzira da li su to razne štafetne igre, igre loptom, igre asocijacija, igre memorije, da li je to pjevanje iz punog glasa dok  "stručni žiri " pozorno sluša i ocjenjuje nastup ili je to jednostavno igranje stolnog nogometa ili zračnog hockey-a dok u blizini male "kuharice" cijeloj ekipi spremaju slasni ručak. :)
 Zvjezdice pjevaju!
Posebno smo ponosni na naš show "Zvjezdice pjevaju", gdje uz originalne video-matrice aktualnih hit pjesama , koje se projiciraju ne veeeelikom video zidu (3x2m), mali pjevači isprobavaju svoje pjevačko umijeće, a pravi mali žiri ih za isto nagrađuje ocjenama. 
S početkom 2010. godine mali pjevači  penju se i na potpuno novu svijetleću pozornicu od pleksiglasa, na kojoj će se uistinu osjećati kao prave zvijezde!
 
Dobro nam došli!
 
Cijene proslava pogledajte u cjeniku.
 
pjevaci   tith

Copyright © 2013, Hakuna Matata. All Rights Reserved.